AHB-Logo-Klein.png

AfroHairBeads is dé webshop voor u, wanneer u de ponybeads als haarkraal gebruikt. In deze shop vindt u dan ook echt alleen pony beads die geschikt zijn om als haarkraal te gebruiken. Dus de pony beads met een verticaal rijggat! U vindt hier niet de bootjes of de autootjes. Deze hebben namelijk een horizontaal rijggat en zijn wat mij betreft, wel erg schattig, maar helaas ongeschikt als haarkraal.
Naast de haarkralen vindt u hier natuurlijk ook een flink assortiment tools zoals kleine elastiekjes om de kraaltjes mee vast te zetten. En wat dacht u van vlinderklemmen? Om even die pluk haar 'opzij te zetten'? Mocht u het complete AfroHairBeads assortiment willen zien, struin dan even lekker door de shop heen.


LOGO-PS1.png

PonyBeads.NL heeft een redelijk groot assortiment pony beads. Ik geloof zelfs dat in Nederland, PonyBeads.NL het grootste assortiment heeft. Tsja en wat doe je eigenlijk met die kraaltjes? Als je ze niet gebruikt als haarkraal, zoals ikzelf doe, bij mijn dochter.
Misschien eerst even vertellen hoe de pony beads ook wel genoemd worden.  Pony beads worden ook verkocht als Kandi Kralen, als Loom Kralen, als Paracord Kralen, als Rhytm Beads, als Horse Beads, als kinderkraal en er zijn vast  nog wel meer namen voor de pony beads.

U vindt dan ook in de PonyBeads.NL webshop alle pony beads, in ruim 400 modellen en kleuren die voor bovenstaande benamingen gebruikt kunnen worden. Zijn er pony beads die u nog niet het huidige assortiment ziet? Mail uw vraag, en wellicht kan ik er toch nog aankomen!


Fritz4Kidz

In de Fritz4Kidz webshop, welke ik overigens vernoemd heb naar mijn dochter Fritzline, vindt u alles wat er in de loop der tijd bij is gekomen aan assortiment, maar duidelijk geen pony beads zijn, en ook niet haarkraal gerelateerd is.


Fabrikanten