Dit zijn de algemene voorwaarden in een beknopte, simpele versie. Voor de officiële versie verwijs ik u graag naar deze versie (klik hier - PDF) van de algemene voorwaarden.

Definities

In deze voorwaarden staan geen moeilijke definities. Is het toch niet helemaal duidelijk? Neem dan vooral contact met mij op. Dan leg ik het graag uit

Identiteit van de ondernemer

Bedrijfsnaam: Crea-Mar Hobby
Handelsnamen: PonyBeads.NL, AfroHairBeads, Fritz4Kidz
Vestigingsadres: Lekdijk 22 2967GA te Langerak ZH (geen bezoekadres)
Telefoon : 0183-600668 of 06-20405170
e-Mail : info@crea-mar.nl
KVK: 24473550
BTW NL195307859B01

Toepasselijkheid

Wanneer u bij één van de webshops van Crea-Mar Hobby een aankoop doet, gaan u en ik van deze voorwaarden uit. Daarom vindt u deze voorwaarden in mijn webshops terug. Voor sommige van de producten kunnen specifiekere voorwaarden gelden. Mocht dat bij u voor onduidelijkheid zorgen, mag u altijd om extra uitleg vragen.

Het aanbod

De actuele voorraad in het gehele assortimentsaanbod, vindt u bij alle producten in de webshops. Ik heb mijn uiterste best gedaan om alles zo compleet mogelijk te vermelden, zodat u de juiste keuze qua producten kunt maken.

Als u een bestelling bij Crea-Mar Hobby doet, dan zorg ik er voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Natuurlijk krijgt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En na betaling ook een factuur, ook daar staan alle gegevens netjes op. Indien u een account in de webshops heeft, worden ook alle bestellingen netjes opgeslagen.

Herroepingsrecht

Niet tevreden over uw bestelling? Dan kunt u de complete bestelling terug sturen. Het aanmelden van uw retourzending moet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Hierna heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Hou er wel rekening mee dat u het product ongebruikt én, indien van toepassing, in de originele verpakking aan Crea-Mar Hobby terug stuurt.

Kosten in geval van herroeping

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uzelf. Zodra de bestelling door Crea-Mar Hobby ontvangen is, krijgt u binnen 14 dagen uw volledige aankoopbedrag retour gestort.

Uitsluiting herroepingsrecht

Artikelen die op uw verzoek besteld en aan u uitgeleverd zijn, zijn uitgesloten van herroepingsrecht.

De prijs

Bij ieder product op onze site vindt u de actuele prijzen. Alle prijzen worden inclusief BTW getoond. Zodra u een product aan uw winkelmandje toevoegt, ziet u direct de verzendkosten op basis van de goedkoopst mogelijke verzending binnen NL.

Levering en uitvoering

Crea-Mar Hobby doet haar uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten afleveren.
U mag ervan uitgaan dat uw bestelling, na ontvangst van uw betaling, uiterlijk de volgende werkdag op het postkantoor wordt afgegeven.

Als het door u bestelde product toch niet geleverd kan worden, mag u altijd kiezen tussen een vervangend product, uw geld terug van het niet leverbare product of zelfs de complete bestelling annuleren.

Is uw bestelling niet in goede orde bij u aangekomen? Er mist iets, of het product, of zelfs de doos is beschadigd? Laat het alstublieft dan ook direct na de bezorging weten, zodat ik daarna zo snel mogelijk een oplossing kan bieden.

Klachtenregeling

Af en toe gaat er iets mis met een bestelling of maak ik gewoon een foutje. Dat is vervelend, vooral voor u. Mocht u daarover een klacht hebben, laat het dan snel weten. Ik zal mijn uiterste best doen tot een goede oplossing te komen.

Oplossingen probeer ik altijd gelijk te bedenken, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen beloof ik een oplossing aan te bieden.

Niet tevreden met de oplossing? Laat dat dan gewoon weten. Dan praten we er nog een keer over.

Geschillen

Alsnog écht niet tevreden? Als we er samen niet uit komen, dan is er sprake van een geschil. Dat kunt u voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Of neem toch eerst nog even contact op. Dan proberen we het alsnog samen op te lossen.

Aanvullende of afwijkende bepalingen

Mochten de bovenstaande voorwaarden veranderen, dan vindt u die verandering op deze website. Let op dat deze voorwaarden een uitleg zijn van de “officiële” algemene voorwaarden, die u hier vindt. 


Fabrikanten